Kosten

De kosten voor de dienstverlening zijn natuurlijk afhankelijk van welke dienst(en) u gebruik wenst te maken.

In een eerste gesprek bieden wij u altijd kosteloos informatie aan. Stel gerust alle vragen die u heeft. Indien u vervolgens besluit om een notariële akte op te willen stellen kunnen wij binnen ons notarisnetwerk kijken wie dit goed en op korte termijn zou kunnen doen. Vooraf krijgt u een eerlijk en transparant tarief aangeboden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

In meerdere gesprekken inventariseren we uitgebreid uw familiesituatie, denken mee en adviseren om uiteindelijk een actuele en ook toekomstbestendige akte met u samen te stellen. Dit zodat u niet voor elke kleine gebeurtenis weer terug hoeft naar de notaris om de akte te laten aanpassen. U ontvangt dan ook een persoonlijk verslag, in eenvoudig te begrijpen taal staat hierin beschreven wat er in de notariële akte (vol vakjargon) staat. De door een notaris opgestelde akte wordt zorgvuldig gecontroleerd. ‘Testament en Erfrecht’ werkt alleen samen met kwalitatief goede notariskantoren.

Per akte € 700 op basis van 4 akten (bijv. een echtpaar/koppel, die allebei een testament èn een levenstestament wensen)

Per akte € 800 op basis van 2 akten (bijv. een alleenstaande die een testament èn een levenstestament wenst)

Per akte € 850 op basis van één akte (een testament of een levenstestament)

All-in = inclusief alle notariskosten; informatie en maatwerk advies waaronder twee huisbezoeken zonder tijdslimiet, ook aanwezig bij het gesprek met de notaris; controle op de akte(n) die door de notaris wordt opgesteld; een maatwerk persoonlijk verslag; BTW; inschrijving(en) in het Centraal (Levens-)Testament Register etc

Aanmelden presentaties

Wilt u een presentatie bijwonen?

Dit kan via ons aanmeldformulier:

Contact

Testament en Erfrecht B.V.
Antwoordnummer 1771
1950 VB in VELSEN-NOORD

KvK: 89274741

085 - 4000 900

info@testamentenerfrecht.nl

Presentaties

Informatiebijeenkomsten 'in begrijpelijke taal', die u kosteloos kunt bijwonen.

Partners

Wij werken graag samen met: