Het altijd gezellige Ontmoetingscentrum ‘De Meent’ in Amstelveen opende de deur van de grote zaal eind februari zodat wij hier weer een mooie lange presentatie-dag konden geven. Geïnteresseerden konden weer verschillende presentaties bijwonen.

Hypotheekadvieskantoor ‘Geld uit De Stenen’ beet de spits af over de meer dan tien mogelijkheden om de overwaarde van de eigen woning te benutten. Vervolgens was er veel interesse om te luisteren en ook mee te praten over het nut en de noodzaak van het opstellen van een ‘levenstestament’, een akte die tijdens het leven van pas komt als iemand zelf zijn of haar wil niet meer kan of wil uiten.
Wie mag er dan namens u handelen op financieel en medisch gebied? Erfbelasting besparende maatregelen was één van de vele onderwerpen die besproken werden in de presentatie over het onderwerp ’testament’.

Had u één van deze presentaties ook willen bijwonen maar was u verhinderd of wist er niet van af? U kunt zich telefonisch of via het contactformulier op onze website opgeven, zodat u van ons bericht ontvangt wanneer wij weer naar deze locatie komen. Een bezoek direct aan huis behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden! Graag tot ziens?! Team Testament en Erfrecht