In januari hebben wij de eerste Erfrecht presentaties van het jaar gegeven in de grote zaal op de prachtige locatie: ‘Het Dorpshuis’, in Valkenburg -regio Bollenstreek-.
De locatie wordt gerund door super gastheer Ton van der Niet en is zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen!

Alle presentaties werden goed bezocht. Geïnteresseerden konden zich allereerst laten informeren door een fiscalist hoe een nalatenschap wordt afgewikkeld en wat de rol van een executeur precies is. Uitgebreid aandacht was er voor onze informatie-, advies- en zelfs begeleidingsmogelijkheden die er zijn om een goed en toekomstbestendig ’testament’ te kunnen laten opstellen. Ook veel luisterende oren waren er voor de uitleg van de inhoud van een andere belangrijke akte: het ‘levenstestament’. Het samenstellen van dergelijke akten betreft altijd maatwerk omdat ieders (familie)situatie anders is en iedereen immers persoonlijke wensen heeft.

Had u één van deze presentaties ook willen bijwonen maar was u verhinderd of wist er niet van af? U kunt zich telefonisch of via het contactformulier op onze website opgeven,
zodat u van ons bericht ontvangt wanneer wij weer naar deze locatie komen.
Heel graag tot een volgend keer?! Team Testament en Erfrecht