Second opinion:
erfrecht advies op maat

Twijfelt u aan de juistheid van de inhoud van een onderhandse of notariële akte over uw nalatenschap of wilsbeschikking? Is uw akte wellicht verouderd en loopt u daardoor het risico te veel eigen bijdrage te moeten betalen als u gebruik moet maken van de Wet langdurige zorg? Maakt u wel optimaal gebruik van belastingregels en fiscale vrijstelling? De erfrechtdeskundige van Testament en Erfrecht geeft vakkundig erfrecht advies en een betrouwbare second opinion

Wat is het voordeel van een second opinion van een erfrecht deskundige?

Een second opinion is de mening van een andere deskundige. Een frisse blik -met kennis van zaken- op uw nalatenschap. Een prachtige service voor als u nog twijfelt over de inhoud van een document, zoals uw testament,  (levens)testament of wilsbeschikking. Een second opinion kan zorgen voor nieuwe inzichten of u juist geruststellen.

Enkele voorbeelden uit de praktijk van Testament en Erfrecht:

  • U heeft elders een onderhandse of notariële akte, erfrecht advies of een offerte gekregen en het voelt niet helemaal goed?
  • Voldoet uw huidige testament en/of levenstestament eigenlijk wel aan al uw wensen? Staat echt alles in de akte? Zijn de omschrijvingen actueel en toekomstbestendig?
  • Wilt u gaan schenken aan bijvoorbeeld uw kinderen? Heeft u al een plan, of nog niet? Wat is wijsheid? Schenken op Papier of juist (nog) niet? Onze erfrechtspecialist adviseert u graag én vakkundig.

Meer informatie over een second opinion op uw erfrecht advies?

Bezoek voor meer informatie een gratis en een vrijblijvende presentatie/ lezing over erfrecht van Testament en Erfrecht, of neem contact op.

Contact

Testament en Erfrecht B.V.
Antwoordnummer 1771
1950 VB in VELSEN-NOORD

085 - 4000 900

info@testamentenerfrecht.nl

Contact

Testament en Erfrecht B.V.
Antwoordnummer 1771
1950 VB in VELSEN-NOORD

KvK: 89274741

085 - 4000 900

info@testamentenerfrecht.nl

Presentaties

Informatiebijeenkomsten 'in begrijpelijke taal', die u kosteloos kunt bijwonen.

Partners

Wij werken graag samen met: